Uttrekkbar roterende magnetisk separator (MSVR)

Uttrekkbar roterende magnetisk separatorDen magnetiske rotasjons-separatoren består av magnetiske rør til å trekke ut som er plassert i en skapkonstruksjon som er avsluttet med flenser. Komponentet med magnetiske rør er plassert på en aksling som drives av en elektromotor (400 V). Mens separeringen pågår, roterer altså de magnetiske rørene forløpende, hvilket minsker risikoen for at magnetenes dekkende rør skal bli gjennomslipt av abrasivt materiale og dessuten at separatoren skal tilstoppes av vanskelig gjennomtrengelige materialer. Utstyrets overflatebehandling er sandblåsning (for et tillegg i prisen er det mulig å levere utstyret også i pusset utførelse).

Den magnetiske separatoren er avsluttet med kvadratiske flenser. Vi er imidlertid i stand til å komme deres krav i møte, hva angår inngangs-/utgangsdimensjoner, så vel som ulike typer avslutning.

Vi kommer hver enkelt kunde maksimalt i møte. Vi skreddersyr våre produkter i tråd med deres behov. SKRIV OG BE OM ET TILBUD PÅ SEPARATOR

Dette produktet utvikles og framstilles av vårt foretak. Montering og service foretas av våre teknikere, som har fått profesjonell opplæring.

Fordeler med separatoren

  1. Svært høy separeringseffektivitet.
  2. Den er laget av rustfritt stål av typen 1.4301.
  3. De roterende rørene drives av en elektrisk motor.
  4. Redusert risiko for at rørene skal bli gjennomslipt av abrasivt materiale.
  5. Mulighet til å endre de magnetiske rørenes rotasjonshastighet.

Hvilke materialer kan den sortere

  • Løse og vanskelig gjennomtrengelige blandinger
  • Materialer som har lett for å bygge seg opp som en bro
  • Abrasive materialer

Den roterende separatorens konstruksjon

Magnetene er plassert i et hylster av rustfritt stål, så de er beskyttet mot skader og å gjøre dem rene er svært enkelt, raskt og bekvemt. De magnetiske rørene er plassert på en roterende aksel som drives av en elektrisk motor. Det er mulig å endre rotasjonshastighet for de magnetiske rørene, alt etter type og mengde separert materiale.

Roterende magnetiske rør

Den magnetiske separatoren er forsynt med svært kraftige neodym- (NdFeB-)magneter med en magnetisk induksjon på 10.400 G (på forespørsel fra kunde kan vi benytte magneter med en magnetisk induksjon på over 14.000 G!). Det uttrekkbare magnetiske røret er 30 mm, rørveggens tykkelse ca. 0,7 mm. Hele utstyret er laget av rustfritt stål av typen 1.4301.

Rengjøring av magnetisk separator

Å få bort de urenhetene i metall som har festet seg er svært enkelt. Etter at klipslåsen er låst opp, trekker du de magnetiske rørene ut av separatorens korpus. Deretter feller du ned døren og fester den i denne posisjonen ved hjelp av sikringsbolten. Inn på det magnetiske røret trer du en beholder til oppfanging. Som et siste skritt tar du fra de magnetiske kjernene løs rørene, sammen med beholderen til oppfanging. De metallene som er fanget opp, faller ned i en oppsamlingsbeholder og den magnetiske separatoren er renset.