Dørmagnet til bruk på møblerDørmagneter til møbler tjener til å holde fast møbeldører. De finner bred anvendelse. Dørmagneter består av et plasthylster og en ferittmagnet. I tilfeller der det er snakk om avlange dørmagneter, følger også et „motstykke“ i stål med.

 

Dørmagneter til bruk på møblerVi tilbyr dørmagneter med to like former

  • Rund dørmagnet beregnet på møbler – diameter; 12 mm, brun farge
  • Avlang dørmagnet beregnet på møbler – hvit farge

Den kraftigste dørmagneten i vårt tilbud!

justerbar dørmagnetDen svært kraftige runde magneten med en neodym-magnet beregnet på dører. Du vil bli behagelig overrasket over dens kraft!

Du fester magneten til dørrammen ved hjelp av to skruer, idet det overfor magneten på døren må være plassert et motstykke av metall.

Dørmagneter til bruk på møblerFordelen med denne typen magnet beregnet på dører er muligheten til ytterligere høydeinnstilling. Takket være det, kan du enkelt justere dens posisjon og på den måten oppnå å garantert kunne lukke selv dører som ikke er 100 % rette.

Festemagnet til skap

Festemagnet til skapFordelen ved denne magneten er at den ikke kommer i konflikt med dørens profil. Magneten og dens motstykke er direkte felt inn i tre. Begge deler må være plassert rett ovenfor hverandre.

Åpningen til magneten må ha et tverrmål på 15 mm og en dybde på 5 mm.

Nettsalg av dørmagneter til møbler

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg

KJØP DØRMAGNETER TIL MØBLER