Magnetisk vannmykner Hardt vann inneholder en større mengde kalsium- eller magnesiumsalter som gjennom krystallisering danner sedimenter (påforinger i form av kalklag) på vannrør, armaturer eller kraner. Dette fenomenet forekommer hyppigere når vann varmes opp, så kalken fester seg oftest til boileres varmeelementer, vaskemaskiner, oppvaskmaskiner og vannkokere. Ikke bare at påforinger i form av kalklag reduserer dette utstyrets levetid, men øker også strømforbruket. I tillegg er slike påforinger svært krevende og kostbare å få bort, i den grad dette i det hele tatt er mulig.

Hvordan virker den magnetiske vannmykneren?

Den magnetiske vannmykneren endrer de fysikalske egenskapene til det saltet som går gjennom magnetfeltet; svært forenklet uttrykt, gjør den vann „mykere“ og begrenser dermed i betydelig grad påforinger i form av kalklag. Vann som er „behandlet“ på denne måten kan t.o.m. løse opp segmenter som allerede er dannet.

Plassering av magnetisk mykner på rør

Vårt produkt behøver verken elektrisk strøm eller påfyll av noe slag. Til forskjell fra andre produkter på vårt marked, er det forsynt med kraftige neodymmagneter med et betydelig kraftigere magnetfelt enn ferittmagneter. Plastkappen er utstyrt med ergonomiske elementer for enkel installasjon, uten at rør må tas fra hverandre og uten verktøy!

En magnetisk mykners innvirkning på vannkvaliteten

Graden vannets hardhet blir redusert med og dannelsen av sedimenter er avhengig av rørtype og rørets tilstand, vanntemperatur, hvor hardt vannet er, samt øvrige ytre faktorer og denne verdien kan ikke garanteres!

Nettsalg av magnetiske hjelpemidler

Du finner sikkert noe du liker i vår nettbutik

KJØP VANNMYKNER I NETTBUTIKKEN

OBS!  Innretningen er verken beregnet på eller godkjent for behandling av drikkevann, og vi anbefaler at den installeres på selve utstyret som brukes til å produsere varmtvann (m.a.o. til en kjele, boiler eller en vaskemaskin).