Permanente løftemagnetEn løftemagnet tjener til å håndtere flatt og rundt materiale f.eks. på verksteder, lagre for metallurgisk materiale, ved håndtering av sakser, presser, maskiner til sveising og bearbeidelse av metall, samt ved utskiftning av former til sprøytestøping.

Ved å bruke svært kraftige neodym- (NdFeB-)magneter oppnår du stor ytelse også når løftemagnetene er små.

Fordeler med en løftemagnet

  • Břemenový magnet při práciDu „slår“ ganske enkelt „av“ og „på“ magneten ved hjelp av spaken på siden.
  • Magnetkraften er ikke tidsbegrenset
  • Magnetens bæreevne: 100 - 2000 kg
  • Er uavhengig av elektrisk energi
  • Minimale krav til vedlikehold

Vi selger kun sertifiserte magneter

Sertifikat SZÚVåre løftemagneter er testet av Testinstituttet for maskinutstyr i den tsjekkiske byen Brno. Vi tester hver enkelt magnet individuelt før den selges og leverer den sammen med sertifikat med oppgitt bæreevne. Hver enkelt løftemagnet oppfyller kravene i Europaparlamentets og Rådets direktiv 2006/42/EU.

Vi sørger for operative leveringstider

Leveringstiden for alle typer løftemagneter er på innen to arbeidsdager fra vi mottar en bindende bestilling. På bestilling leverer vi i tillegg en bæreevne på 5.000 kg.

Nettsalg av magneter

Velg fra tilbudet på magneter i nettbutikken vår

KJØPE LØFTEMAGNETER

Filer til nedlastning

Testing av løftemagneter

Test utstyrVi gjennomfører testing av alle typer og merker av permanente løftemagneter. En inspeksjon av en løftemagnet består ikke bare av kontroll av av alle komponenter sitter fast som de skal og slitasje på disse (vi legger særlig vekt på kontroll av de nedre kontaktflatene). Det viktigste under kontrollen er måling av magnetens avrivningskraft – dette måles på testutstyret (den kraften magneten rives løs med fra den gjenstanden som den løfter).

For å sørge skikkelig for sikkerhet under arbeidet, kreves det at løftemagnetens bæreevne er tre ganger så stor (dvs. at en magnet med en bæreevne på 300 kg bør oppfylle testen på 900 kg). Det er en selvfølge at vi etter at testen er gjennomført, utsteder en testprotokoll.

Vi anbefaler at du for alle typer og merker permanente løftemagneter gjennomfører en visuell  kontroll 1x årlig.

Jevnlig inspeksjon og testing av løfteutstyr (en kategori også en permanent løftemagnet hører til) er imidlertid viktig også for å forebygge arbeidsulykker. Vi er i stand til å gjennomføre evt. reparasjoner av løftemagneter.

Ønsker du å teste magnetene?

Henvend dere til oss. Vi kommer enhver kunde imøte i maksimal grad.

AVTALE TESTING