Metalldetektorer med foranderlig frekvens

Metalldetektorer med foranderlig frekvens innenfor en rekkevidde på fra 40 til 900 KHz. Raske endringer i produkt eller emballasje – sparer tid og penger. Riktig driftsfrekvens er helt avgjørende til deteksjon av rustfritt stål som benyttes i næringsmiddelindustrien og den farmasøytiske industrien.

Metalldetektorer til transportbånd

Tilpasningsdyktige og bestandige systemer til deteksjon av metaller med foranderlig frekvens til næringsmiddel- og emballasjeindustrien.Metalldetektorer til transportbånd

  • Tilpasningsdyktige - flerfrekvent deteksjon som tilpasser seg nytt produkt på få sekunder
  • Enkle å håndtere - automatisk avlesing av produkter
  • Fleksible - minne til flere produkter

Vi leverer i en modifikasjon til deteksjon av metaller i produkter som pakkes i metallfolie.

„Gjennomstrømnings“-detektorer til metaller

Průtokový detektor kovůAllsidige, gjennomprøvede systemer til deteksjon av metaller til næringsmiddelindustrien og annen bearbeidende industri.

  • Allsidige - et bredt spekter av rørdiametre og beslag
  • Enkle å håndtere - automatisk avlesing av produkter garanterer maksimal følsomhet uten innstilling
  • Følsomme - avansert bearbeiding av signal gir fremragende deteksjonsfølsomhet
  • Effektive - en rask kasserings- (utrangerings-)enhet minimaliserer sløsing med produkt

 

 

Metalldetektorer til farmasøytisk industri

Metalldetektorer til farmasøytisk industriSystemer til metalldeteksjon beregnet på farmasøytisk industri. Den robuste konstruksjonen sikrer en pålitelig drift over lang tid. De delene som er i kontakt med produktet kan demonteres og rengjøres.

 

 

„Gjennomfalls“-detektorer til metaller

„Gjennomfalls“-detektorer til metallerSystemer for oppdagelse av metall for næringsmiddelindustrien, samt farmasøytisk og kjemisk industri. Egnet til bruk på frittfallende løst materiale.

 

 

 

Kombinerte metalldetektorer og kontrollvekter

  • Et kombinert system for flerfrekvens-deteksjon av metaller og svært nøyaktig veiingKombinerte metalldetektorer og kontrollvekter
  • Dere sparer plass takket være to typer utstyr i ett!

 

 

 

Metalldetektorenes hoder

Metalldetektorenes hoderDeteksjon på flere frekvenser tilpasser seg til nytt produkt og emballasje på bare noen få sekunder. Dekslets og spolens form utgjør en enestående skjellkonstruksjon. En stor mengde ulike størrelser – mulighet for framstilling av produkter som er skreddersydd dere!

Vi kommer hver enkelt kunde maksimalt i møte. Vi skreddersyr våre produkter i tråd med deres behov. SKRIV OG BE OM ET TILBUD PÅ SEPARATOR