I den påfølgende tabellen finner dere typer magneter som vanligvis brukes på kontorer. Er dere interessert, så kontakt oss, vi sender dere gjerne en katalog med et komplett sortiment ferittmagneter.

Nettsalg av magneter

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg av magneter

KJØP ALMINNELIGE MAGNETER KJØP MAGNETER I PLASTHYLSTER

Tilbud av alminnelige magneter til kontorbruk

Virkelig størrelse
Betegnelse Bestillingsnr. Beskrivelse
Tynerre
 

Alminnelige magneter til kontorbruk

FMI-A
(12 x 5)
10402 En isotrop ferittmagnet med en diameter på 12 mm og en tykkelse på fem mm, holder trygt fast ett stk. papirark i A4-format på en magnetisk tavle (det kommer an på hvor tykk den magnetiske tavlen er)
 

Alminnelige magneter til kontorbruk

FMI-A
(16 x 5)
10404 En isotrop ferittmagnet med en diameter på 16 mm og en tykkelse på fem mm, holder trygt fast to stk. papirark i A4-format på en magnetisk tavle (det kommer an på hvor tykk den magnetiske tavlen er)
 

Alminnelige magneter til kontorbruk

FMI-A
(20 x 5)
10407 En isotrop ferittmagnet med en diameter på 20 mm og en tykkelse på fem mm, holder trygt fast tre stk. papirark i A4-format på en magnetisk tavle (det kommer an på hvor tykk den magnetiske tavlen er)
 

Alminnelige magneter til kontorbruk

FMI-A
(26 x 5)
10406 En isotrop ferittmagnet med en diameter på 26 mm og en tykkelse på fem mm, holder trygt fast fem stk. papirark i A4-format på en magnetisk tavle (det kommer an på hvor tykk den magnetiske tavlen er)
 

Alminnelige magneter til kontorbruk

FMI-B
(28 x 15 x 5)
10400 En isotrop ferittmagnet med en lengde på 28, bredde på 15 og tykkelse på fem mm, holder trygt fast fem stk. papirark i A4-format på en magnetisk tavle (det kommer an på hvor tykk den magnetiske tavlen er)
Tykerre
 

Alminnelige magneter til kontorbruk

FMA-A
(27 x 6)
10310 Anisotrop ferittmagnet med en diameter på 27 og en tykkelse på seks mm, holder trygt fast ca. ti stk. papirark i A4-format på en magnetisk tavle (det kommer an på hvor tykk den magnetiske tavlen er)
 

Alminnelige magneter til kontorbruk

FMA-A
(27 x 10)
10309 Anisotrop ferittmagnet med en diameter på 27 og en tykkelse på ti mm, holder trygt fast ca. 13 stk. papirark i A4-format på en magnetisk tavle (det kommer an på hvor tykk den magnetiske tavlen er)
 

Magneter i plasthylster

MVP-30 NdFeB-P 60101 En meget kraftig magnet plassert i plasthylster for at den skal være enklere å ta løs fra tavlen. Holder fast opptil 24 stk. papirark i A4-format (det kommer an på hvor tykk den magnetiske tavlen er). Egner seg f.eks. til å holde fast større plantegninger og kart. Plasthylstrets diameter er 30 mm.

Tilknyttede magnetiske produkter

Fargede magneter

Vi produserer fargede magneter til bruk på kontor og det i fem grunnleggende farger (rød, blå, grønn, gul, hvit). Vanligvis leverer vi fargede magneter til kontorbruk med en diameter på 15, 16, 20 og 26 mm, og tykkelsen er bestandig 5 mm. Du kan kjøpe magnetene både pakket separat, så vel som i pakninger på […]

Magneter i plasthylster

Svært kraftige magneter til kontorbruk og plassert i plasthylster. På en magnetisk tavle holder de fast opptil 24 stk. papirark i A4-format. De egner seg f.eks. til å holde fast større plantegninger og kart. Vi leverer magnetene uten påtrykk, evt. med MAGSYs firmalogo. Ved kjøp av magnet med MAGSY-logo, gir vi betydelig rabatt. Nettsalg av magneter […]

Magneter i metallhylster

Det er her snakk om en svvært kraftig neodym- (NdFeB-)magnet som er lagt inn i et hylster av metall. Magneten er så kraftig at den på den magnetiske tavlen holder fast opptil 15 stk. papirark av A4-format. Takket være metallhylstrets ergonomiske form er det komfortabelt å håndtere magneten. Metallhylstret øker dessuten magnetens motstandsdyktighet og reduserer risikoen […]

Magnetiske tall

Det er alltid tre sett av tall og tegn i pakningen. Magnetiske tall er et fabelaktig hjelpemiddel til læring, og da særlig for de yngste elevene, som dermed på en smidig og grei måte gjennom lek lærer seg grunnleggende matematikk (å legge til og trekke fra, samt den lille gangetabellen). Takket være denne læringen gjennom lek, […]